Produkter

Solfilm


Solfilm till Bil

För en säkrare och mer behaglig bilkörning!

Med våra bilfilmer slipper du bli bländad när du kör, samtidigt som filmen reducerar direktvärmestrålningen och upp till 98 procent av den skadliga UV-strålningen. Välj mellan metaliserad, med metallskikt som reflekterar mycket av direktvärmestrålningen, och icke metalliserad, utan metallskikt för att inte störa GPS-utrustning.

Solfilm, mer än bara stil!

Euro Windowfilm har valt att primärt jobba med Global Films och Sun-Gard på våra solfilmer till bil idag. Alla filmerna kommer med minst 5 års materialgaranti. Beroende på ditt behov så har vi valt följande serier:

  • • Global HP Charcoal, en metalliserad 2 lagers film med en tjocklek av 1,5 mil (37,5 micron) som reflekterar bort IR strålning, och därigenom har en bättre värmereduktion. Låg reflektion av det synliga ljuset ger en effekt som om glaset vore fabriksfärgat.
  • • Global Quick Dry Plus, en icke-metalliserad 2 lagers film med en tjocklek av 1,3 mil (32 micron). Genom att denna film ej har metall i sig, så stör den ej radiovågor. Låg reflektion av det synliga ljuset ger en effekt som om glaset vore fabriksfärgat.


    Delbetala
    Vill du som privatperson delbetala så samarbetar vi med Wasa Kredit och kan kan genom dom erbjuda finans.
    Sedvanlig kreditprövning görs.

 

Wrapping


DG Solfilm erbjuder professionell montering av helbilsfoliering.

Vinyl wrapping är definitivt den senaste flugan som träffat bilvärlden. Det är nu möjligt att ändra färg och finish på din bil utan att måla det. Du kan välja att få en enda panel eller hela fordonet folierat.

Bara med de bästa materialen som tillhandahålls av Arlon eller Hexis kan du bokstavligen skapa någon yta som du vill, från kolfiber till borstad aluminium - krom - pärlemor - matt eller glans finish. Allt är möjligt.

colorbrick.pngFörutom de uppenbara estetiska förbättringar och total individualitet av praktiska fördelarna bör också noteras. När wrap appliceras är det ursprungliga underlaget skyddadat från stenskott och dagliga slitage inklusive uv skador.

Varje fordon kommer att omsorgsfullt rengöras. Delar kommer att demonteras för en bättre finnish.

Allt material som används har en garanti tid upp till 10år.

 

Paint Protectionfilm


Bodyfence

Bodyfence är till för att skydda svårt utsatta ytor, tex strålkastade, front spoiler, kåpor etc och kommer i olika färger och tjocklekar och de har laminerad till särskilt sammansatta lim. Tjockleken på film och typ av lim kommer att matchas till det föreslagna användningsområdet. Dessa tryckkänslig filmer har extrema mångsidighet. Du hittar Bodyfence i sportartiklar, på fordon, i byggnader, skydda fönstren. Det är bokstavligen en produkt med hundratals användbara program.

 

Hur fungerar Bodyfence?

Bodyfence vinyler är en alla väder flexibel membran. Förutom att fungera som en skrapa och instegsskydd beläggning, Bodyfence är vinyl formel kuddar, absorberar och avleder energin i små projektiler, förebygga denting eller brott.

ricochet_preview_ewf.png

Finns i : Transparent, Lätt rökt, Mörk, Gul, Blå, Röd, Lila

 

Skräddarsy


Vi kan även skräddarsy ett jobb till er. Det är fullt möjligt att kombinera Solfilm, Wrapping och stenskotts film. Ring oss för offert.

Facebook
DG Solfilm AB