Om oss

DG Solfilm slog upp portarna 2012.Företaget startades av mig Daniel som är auktoriserad professionell solfilmare för johnson windowfilm, Global Windowfilms och även professionell installatör av Hexis. Och enda auktoriserade montor av Arlon folie i Sverige. Våra arbeten är ett uttryck av talang, ambition, kvalitet och design.

DG Solfilm formades genom ett intresse som blev ett företag. Hårt arbete, uppoffringar och slit för att nå mål och förverkliga drömmar.

På DG Solfilm jobbar vi för privatpersoner, bilverkstäder, glasmästerier, bilförsäljningar m.m. Vi håller högsta kvalitet på material och montering, hellre kvalitet än kvantitet är vårt måtto.

I dagsläget samarbetar DG Solfilm med flera företag i städer såsom Västerås, Hallstahammar, Eskilstuna, Köping, Sala och Enköping.

Vi utgår ifrån Västerås.

Hos oss är din bil i goda händer.

Vår styrka är att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter och teknisk kompetens tillsammans med en äkta servicekänsla.Vi frågar dig alltid först, träffar dig mer än gärna och för en öppen och ärlig dialog. I samband ingår alltid en kostnadsfri rådgivning där vi hjälper till att välja ut den solfilm som passar er bil bäst.

Tveka inte att kontakta oss.