Solfilm till Bil

För en säkrare och mer behaglig bilkörning!

Med våra bilfilmer slipper du bli bländad när du kör, samtidigt som filmen reducerar direktvärmestrålningen och upp till 98 procent av den skadliga UV-strålningen. Välj mellan metaliserad, med metallskikt som reflekterar mycket av direktvärmestrålningen, och icke metalliserad, utan metallskikt för att inte störa GPS-utrustning.

Solfilm, mer än bara stil!
 
Vi har valt att jobba med Automotivefilm Sweden AB som är svensk distrubitör av Skyfol Solfilm och PPF.
 
• Skyfol HPPRO , en metalliserad 2 lagers film med en tjocklek av 1,5 mil (37,5 micron) som reflekterar bort IR strålning, och därigenom har en bättre värmereduktion. Låg reflektion av det synliga ljuset ger en effekt som om glaset vore fabriksfärgat.
• Skyfol Baby Guard Boost, IR film när målet är att reducera så mycket värme som möjligt, Bäst i test. Vi marknadsför även nya Baby guard Boost som är den ända TPU baserade filmen som monteras på utsidan på sedan/coupe modeller bak. med hela 92% IR blockering.
 
Vi sätter även solfilm på fastigheter.
På sommar tid kan hettan vara riktigt obehaglig inomhus. 
Det löser vi med att tänka en fastighets film på rutorna lämpad för detta ändamålet.

Wrapping

DG Solfilm erbjuder professionell montering av helbilsfoliering.
 
Vinyl wrapping är definitivt den senaste flugan som träffat bilvärlden. Det är nu möjligt att ändra färg och finish på din bil utan att måla det. Du kan välja att få en enda panel eller hela fordonet folierat.
 
Bara med de bästa materialen som tillhandahålls av Hexis, avery eller 3m kan du bokstavligen skapa någon yta som du vill, från kolfiber till borstad aluminium - krom - pärlemor - matt eller glans finish. Allt är möjligt.
 
Förutom de uppenbara estetiska förbättringar och total individualitet av praktiska fördelarna bör också noteras. När vinyl appliceras är det ursprungliga underlaget skyddat från stenskott och dagliga slitage inklusive uv skador.
 
Varje fordon kommer att omsorgsfullt rengöras. Delar kommer att demonteras för en bättre finnish.
 
Allt material som används har en garanti tid upp till 10år.

Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.
För stenskottsskydd använder vi oss av en transparent film ifrån Skyfol PPF nano, Elite och Satin särskilt utvecklad för ändamålet, denna film är 150 micron tjock för att stå emot stenskott och normalt slitage, filmen lämpar sig även utmärkt för att skydda insteg vid dörrar samt på bakre stötfångaren vid bagageluckan där lacken ofta skadas vid i och urlastning, stenskottsskyddet är i viss mån självläkande.
Tillvägagångssättet är lite annorlunda jämfört med helbilsfoliering då man bara skyddar dom mest utsatta delarna så dom front, framskärmar, huv, hjulhus och eventuellt backspeglar. Vilka delar man applicerar på skiljer lite från olika bilmodeller.
Vissa fall har vi klätt hela bilen också.
 
Matt stenskottsskydd, inte bara för matta lacker
Har du en bil med matt lack från fabrik så är det ännu viktigare att skydda sin investering då det är väldigt svårt att lacka om exempelvis en framskärm om olyckan skulle vara framme. Det finns matt skydd anpassat för matta lacker men det går även att använda till bilar med blank lack. Har du en bil med blank lack och du gillar färgen och nyansen men skulle vilja ha den matt i stället? Då kan vi klä hela bilen i matt skydd. 

Storformatsutskrifter

Även om vår huvudinriktning är Solfilm, foliering och fordonsdekor så erbjuder vi även tjänster inom storformatsprint, roll-uper, banderoller, tapeter,canvas tavlor och foto utskrift.

Vi har allt det senaste inom print och kan producera, dekaler, banderoller.

Till vår hjälp har vi en av dom bästa skrivarna på marknaden, en Epson Surecolor SC-40600 som printa med upp till 9 färger vilket ger en väldigt exakt färgåtergivning.

Fordonsdekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Underskatta aldrig marknadsföringen du kan få med en enkel dekal på din bil. Kostnadseffektiv exponering av ditt företag som ses av alla i trafiken, låt dekoren sköta marknadsföringen åt dig när du sitter i morgonköerna eller när du är hos kund för jobb. Hos oss finns resurserna att ta hela projektet från början till slut, från idé och design till färdig monterad dekor, helt enligt dina önskemål. Kontakta oss för att bolla idéer eller om du har frågor, söker inspiration eller har frågor om genomförande.

Du vet väl att du även kan beställa dekaler löst från oss om du vill montera själv, för att de bort eller bara märka upp egendom eller kanske behöver du öppetiderna i dekalform för din butik eller restaurang?

Design

Helprint även kallad helprintad folie.
Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden.

Beroende på designens omfattning tar vi ibland en deposition på 5000kr + moms innan påbörjat designarbete när det gäller mer avancerade dekorer och folieringar.

Alla designer jobbar vi oftast med själva. Eller så tar vi hem en färdig design och arbetar vidare på den därifrån och fyller ut.
Riktigt avancerade ritningar tar vi hjälp av designers som vi har som samarbetspartners.

Skräddarsy

Vi kan även skräddarsy ett jobb till er. Det är fullt möjligt att kombinera Solfilm, Wrapping och stenskotts film. Ring oss för offert.

Delbetala

Vill du som privatperson delbetala så samarbetar vi med Wasa Kredit och kan kan genom dom erbjuda finans.
Sedvanlig kreditprövning görs.